Rolex Submariner Green Dial 116610LV

Luxusní Rolex Submariner se zeleným číselníkem

Značka Rolex je legendární díky svým vysoce kvalitním hodinkám, které jsou symbolem luxusu a prestiže. Mezi nejoblíbenější modely patří řada Submariner, která byla původně navržena pro potřeby potápěčů. Model 116610 LV je jedinečná varianta Submarineru se zeleným číselníkem, která si získala velkou oblibu mezi sběrateli a nadšenci do hodinek.

Hodinky Rolex Submariner 116610 LV mají pouzdro z vysoce kvalitní nerezové oceli o průměru 40 mm a jsou vybaveny automatickým strojkem, který zajišťuje přesný chod. Číselník je v nezaměnitelné zelené barvě a je opatřen luminiscenčními indexy a ručičkami pro lepší čitelnost v různých světelných podmínkách. Hodinky jsou dodávány s ocelovým náramkem Oyster, který je pohodlný a odolný.

Rolex Submariner 116610 LV je dokonalým spojením stylu, funkčnosti a prestiže. Tyto hodinky jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají prvotřídní časoměr, který bude vyčnívat z davu.

Pokud hledáte dokonalé hodinky, které podtrhnou váš styl a budou vám dělat radost po mnoho let, nehledejte nic jiného než Rolex Submariner 116610 LV. Navštivte aaarepliky.com a prohlédněte si naši kolekci luxusních hodinek Rolex, abyste našli ideální doplněk svého šatníku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *